stijn

#CostaTrend : Chocolate Mauve

stijn
#CostaTrend : Chocolate Mauve

Er is een nieuwe trend in town... Chocolate Mauve is de naam en ze is het stiefzusje van Rose Gold. Hoewel Rose Gold de voorbije maanden de meest populaire haarkleur op Pinterest en in het Costa Del Kapsalon was, bleven de brunettes vaak onbevredigd achter. Dat hoeft met deze trend dus niet meer het geval te zijn.

Chocolate Mauve gebruikt, zoals de naam al doet vermoeden, een combinatie van chocolade tinten en paarsachtige weerschijnen. We noemen het paarsachtig omdat niemand van ons klaar is om het vreselijke aubergine weer toe te laten in ons dagdagelijkse straatbeeld. Het spreekt dus voor zich dat deze mini-trend niet voor iedereen is. En wanneer zonder vakkundig advies toegepast, het ook heel snel heel erg fout kan gaan.

Wij, bij Costa Del, zijn dan ook meer fan van de chocolade/caramel combo... zowel in desserts als in haarkleuringen. Maar we bevestigen wel dat op de juiste persoon deze haarkleur heel erg vet kan zijn. Denk jij dat Chocolate Mauve DE haarkleur is waar jij op zat te wachten? Stuur ons dan zeker een sms/whats'appje op 0495/22.75.89. (En check ondertussen zeker ons moodboard.)