stijn

Brown wears the crown.

stijn
Brown wears the crown.

Omdat we weten dat het op de Costa del blog wel erg vaak over blondjes gaat, (en het kapsalon ook wel minstens 1 keer per week de vraag krijgt of we ook bruine haren kleuren) staat de maand november in het teken van onze Brunettes (en Bruno's).

En omdat de klassieke brunette mischien minder onderhoud en aandacht vraagt dan een standaard blondine wordt ze vaak onterecht gezien als saai! (Hey, ik heb het hier nog steeds over de haarkleur hoor!) Hieronder dan ook een paar leuke tips en applicaties die wij natuurlijk al veel langer aanbieden (én aanraden!) recht uit het salon waarvan ik hoop dat ze ook menig Brunette en Bruno gaan inspireren. 

  • De Glans-Behandeling ; een speciale behandeling met als doel extra glans te geven en de natuurlijke weerschijn te stimuleren. het is een demi-permanente doorzichtige kleuring die 24 wasbeurten blijft en de oplossing tegen een doffe haarbos.
  • Go high / Go low : Door de high-en lowlight te combineren creëer je meer leven en volume in je haar, let er bijvoorbeeld wel op dat de kleurverschillen subtiel zijn, dus bijvoorbeeld maximaal 1 toon lichter en 1 toon donkerder zodat het resultaat classy blijft.
  • De Sunkiss : De sunkiss is één van onze meest populaire behandelingen om natuurlijk blond of donkerblonde kapsels te pimpen maar waneer toegepast op een donker haar geeft het een zeer natuurlijk en warm bruin effect. 
  • Dubbel op : Als je gaat voor een permanente bruine haarkleur, laat dan je wortels inkleuren met een natuurlijke tint met weinig extra warmte maar kleur de lengtes in met afwisselend een warme en een koude toon, dit zorgt voor een zeer subtiel maar rijkelijk effect. 
  • De kleurshampoo : Ja je hoort me goed. Deze eeuwenoude semi-permanente kleur blijft 12 wasbeurten, heeft een minimale uitgroei en kan gebruikt worden om jouw haarkleur net iets dieper en voller te maken.

Vraag altijd raad aan een ervaren colorist en neem het van deze aan... de kleurshampoos die je in de grootwarenhuizen kan vinden zijn geen echte kleurshampoos, wassen niet echt af en doen veel meer schade dan ze beweren. Just saying.