stijn

#CostaTips : Tips voor prachtig herfst-haar

stijn
#CostaTips : Tips voor prachtig herfst-haar

Allez, tof... die herfst. Prachtige mantels, gezelligheid alom terwijl je omringd word door een prachtig kleurenpalet. Allemaal heel tof. But what about your hair? Die beach waves liggen op een strand in een ver verleden en mentaal zijn we nog lang niet klaar voor de kerst-gekte. Dus wat kunnen we dan nu doen om ons haar beter te maken? Team Costa deelt een paar praktische tips. So you don’t fall behind...

In de categorie "fun facts" : je hebt het misschien wel al gemerkt. Maar bij de meeste mensen lijkt het haar ietsje dunner in het najaar dan in het midden van de zomer. Geen stress, je gaat niet plots kaal worden maar er zit wel een biologische oorzaak achter. Haar is van nature op zijn "dikst" in het midden van de zomer. Dit extra volume in je haardos zorgt ervoor dat je hoofdhuid beschermt blijft onder brandende zonnestralen. In het najaar worden deze extra haren overbodig en is het normaal dat je net iets meer haar verliest dan dat je gewend was. Dus geef je lokken een beetje extra hulp met Kevin Murphy thick.again, dit styling-product bevat een component waardoor je haar van binnen uit opzwelt en dit geeft je lokken dus meer body. Win-win.

Het weer word kouder, dus de verwarming gaat al sneller een stand hoger. Maar dit kan nefaste gevolgen hebben voor je haardos. Die hete lucht in je woning of op de werkvloer is namelijk een pak droger dan de lucht die je haren gewend is. Dit kan leiden tot dorre en breekbare lokken, en daar word niemand gelukkig van. Investeer daarom dan ook in een goed serum. Wij raden Kevin Murphy's Young.Again serum aan.

Statisch haar, wat nu? Statisch haar is eigenlijk één van de grote boosdoeners als het frizz en pluizen aankomt. En laten nu net al die wollen en warme synthestische mengelingen in je favoriete kerst-trui nu DE oorzaak zijn van statisch haar. En hoewel we fan zijn van wilde manen die prachtig bouncen zouden we het apprecieëren als het toch nog iets of wat onder controle gehouden kan worden. Voeg daarom een light-weight styling product toe aan je regime om je manen onder controle te houden. Wij raden alvast de Kardashian Beauty Black Seed Oil Leave-in Conditioner Mist.