Gladys Ferro

Costa Crush Monday : Rae Morris

Gladys Ferro
Costa Crush Monday : Rae Morris

Onze Man-Crush deze week is niemand minder dan de meest stylish kleine van België en omstreken : Rae Morris. Zoontje van mama Deborah en Ugly Belgian Houses bezieler Hannes Coudeneys.

Hannes is ook vlogger, en door zijn wekelijkse vlogs en regelmatige bezoekjes aan het kapsalon werden ook wij verliefd op Rae Morris. (Zijn danskes zijn legendarisch... don't believe me? Just watch.) Dus geen betere #MCM om deze nieuwe werkweek in te zetten. Meer weten? Check dan zeker op 14 september de docu over Rae Morris op Canvas in het programma 4 X 7. Elke aflevering van 4 X 7 bestaat uit 4 korte documentaires van telkens 7 minuten. Papa Hannes maakte er ook eentje over het verhaal van Rae Morris.

En dan nu... dansen maar! Happy work-week everyone.