stijn

La Vie c'est Paradis

stijn
La Vie c'est Paradis

Het voordeel van een gezellig kapsalon in't midden van't stad? De vele gesprekken met locals en niet-zo locals over al wat hun bezig houd in hun dagelijks leven. Toen Mikhail ons salon kwam binnenwandelen om zijn vriendin op te pikken, viel ons oog direct op zijn "Paradis" T-shirt. Toen bleek dat het om zijn eigen merk ging, besloten we hem ff te onderwerpen aan een korte Q&A.

Je was heel lang geasocieerd met o.a. Lockwood en A Cut Above, wanneer en waarom ben je met je eigen merk begonnen? 

Doordat ik jarenlang het gezicht was van andere local (skate/urban) brands, heb ik heel wat ervaring kunnen opdoen. Ik ben altijd al bezig geweest met mode en na al die jaren de kat uit de boom te kijken, leek het me tijd om het er zelf op te wagen. Doordat ik al die tijd met hun brands ben bezig geweest, krijg ik ook veel steun uit verschillende hoeken en veel positieve reacties, ondanks dat ik minder dan een jaar met dit merk bezig ben, dat is natuurlijk ook wel erg motiverend!

Vanwaar de naam "Paradis"? 

Paradis is een naam die heel erg herkenbaar is en vooral veel positiviteit uitstraalt, dat zie je ook meteen aan het logo. Het is ook toegankelijk voor een breed publiek en misschien als Belgisch/Vlaams merk zijnde is het ook een beetje een knipoog naar het Vlaamse weer en wat voor ons al snel het paradijs kan zijn!

En waar kunnen mensen het kopen? 

Het is voorlopig nog niet online te verkrijgen, bestellingen worden meestal via mail behandeld en indien je graag op de hoogte blijft van eventuele events of nieuwe verkooppunten kan je best een oogje in het zeil houden via onze Facebook of Instagram. Info en vragen mogen gesteld worden via paradisantwerp@gmail.com. De prijzen van deze collectie variëren tussen 40 EUR voor t-shirts tot 95 EUR voor jackets.