stijn

Costa Tip : Slapen in een boomhut

stijn
Costa Tip : Slapen in een boomhut

Ze lijken op een boomhut, maar den beter. Bestaande uit twee verdiepingen, twee terrassen en slaapkamers, een keuken en badkamer, wifi en zelfs een sauna. Ze kregen daarom de naam 'boomloft" mee en de komende maanden zullen er dan ook 36 in België gebouwd worden.

"De lofts die we voor de Vlamingen bouwen, vind je nauwelijks in Europa. Ze zijn voorzien van elektriciteit, stromend water, maar eveneens zijn ze helemaal energieneutraal, is er wifi voorzien, kan je in alle rust genieten van een sauna, enz.", zegt initiatiefnemer James Mennekens, de vroegere CEO van Center Parcs (Pierre & Vacances).

De eerste 'treeloft' staat ondertussen in Henegouwen, in het vakantiebos Your Nature. De treelofts kunnen vanaf volgend jaar gehuurd worden voor zo'n 150 euro per nacht. En voor de liefhebbers: kopen kan ook. De kostprijs bedraagt 190.000 euro. Dus als er iemand wilt sponsoren...