Gladys Ferro

Costa Tips : De vakantie essentials van Josje Huisman

Gladys Ferro
Costa Tips : De vakantie essentials van Josje Huisman

In het Costa Del Kapsalon houden we het meeste van twee dingen, namelijk reizen en prachtig haar. Dus ruilen we onze haarkennis graag in voor reis-tips van onze Costa Tourists. Eén van onze meest terugkerende Costa Tourists is all-round powerwoman Josje Huisman. We vroegen haar dan ook naar haar  5 top vakantie-tips.

  • Een zijden sjaaltje : "Ideaal voor je haar uit je gezicht te houden, of je niet zo charmante slaaphoofd te bedekken op lange-afstands vluchten. Ik ben niet van het undercover gaan maar niemand heeft baat bij je te zien slapen in de transit met je mond wagenwijd open."
  • Een spuitbusje met water : "Een water-spray is een must. Eerst en vooral voelt het lekker verfrissend aan en je zorgt ervoor dat je huidje lekker gehydrateerd blijft. Ik vertrek niet op vakantie zonder."
  • Leave-in conditioner : "Mijn haar is gekleurd en daardoor kan het sneller wat droger aanvoelen op vakantie. Een leave-in conditioner is dan ook echt een must. 's morgens na het douchen smeer ik het dan ook royaal in mijn haar en ga zo het strand op of de stad verkennen. Op vakantie ben ik sowieso toch in chill-mode; Dus die conditioner erin stoort me echt niet."
  • Zonnebescherming : "Zonnecreme met de juiste factor is een must. Niet alleen voor je lijf maar ook voor je gezicht. Alleen merk is dat veel mensen dit vergeten, zeker voor op hun lippen. Hoewel je toch echt wel wilt dat deze zacht en soepel blijven. Mijn huidige favoriet is van Environ."
  • Je smartphone : "Een andere gouden tip is om je GSM niet in de taxi te vergeten wanneer je je haast richting het vliegveld. Zoals ik de laatste keer, true story. (lacht) Want op vakantie gaan zonder je smartphone klinkt misschien onspannend, totdat je beseft dat je booking confirmation erop staat, je trip-advisor, google translate, je hotel gegevens,... je hele vakantie dus."