Gladys Ferro

David Beckham en zijn Hair No-No's

Gladys Ferro
David Beckham en zijn Hair No-No's

De kleren maken de man. Niet altijd mee akkoord, maar hoewel de doorsnee man tegenwoordig toch iets of wat mee is met het modebeeld is het tijd om verder te fine-tunen.

Deze post is dan ook gewijd aan al die rough-around-the-edges mannen in mijn leven. Ik hou van jullie, met heel mijn hart. Van de dope kicks, grey sweatpants tot de lekkere luchtjes die jullie rocken. Jullie maken mij blij. En ik vergeef jullie, keer op keer, als jullie te laat komen, het vuil vergeten buiten te zetten of mijne La Mer gebruiken als handcreme.

Maar als manlief al sinds 2012 dezelfde "stand 2" vraagt aan zijne kapper is het misschien tijd om ook in de hair-departement wat meer te gaan experimenteren. Dus mannen, het is best ok om gewoon de Costa Del binnen te wandelen en te vragen wat er allemaal mogelijk is. De tijd dat iedereen met een man-bun moest rond te lopen is ook zeer 2014. Dus dringend tijd voor wat extra individualiteit in die coupe.

En aangezien jullie visuele wezens zijn, hieronder nog enkele voorbeelden van haar-kameleon David Beckham. Over hoe het NIET (meer) moet. Om nogmaals aan te tonen dat ge nog zo knap, rijk en getalenteerd moogt zijn, maar dat uw haar uwe look echt kan maken of breken. Want eerlijk, het is maar sinds zijn kapsel van de laatste paar jaren dat Mr. Posh Spice de Dilf der Dilfs is geworden. Nietwaar ladies?