stijn

#Sinday : Frank And Brut

stijn
#Sinday : Frank And Brut

Belgen zijn bourgondiërs en houden van veel en lekker eten. Team Costa is geen uitzondering op deze regel. Dus wat doet een mens als zijn vertrouwde frituur gesloten is op zondag wegens verbouwingen? Juist, gaan eten met zijn friturist in die andere fast food staple van Antwerpen : Frank And Brut.

Met een combinatie van gourmet fastfood en posh drinks maak je ons altijd blij. Op de kaart de hotdog in volle glorie en in verschillende gedaantes. Van The Naked Dog, Bloody Dog, tot de Mexican Dog. En vegetariërs kunnen er een aangepast versie bestellen. En buiten dat de Mac & Cheese een beetje te "kazig" was naar onze mening blijft Frank and Brut een gouwe vertrouwde dus.

  • Ernest Van Dijckkaai 19-20, 2000 Antwerpen.
  • Ook open op zondag.
  • Maandag gesloten.