Gladys Ferro

#TousEnFrance

Gladys Ferro
#TousEnFrance

Het voetbalfeest in Frankrijk is officieel begonnen. En we moeten bekennen dat we niks snappen van de buitenspel-regel, noch warm of koud worden van Radja zijn nieuwste tattoo en dat van de kapsel-keuzes van Fellaini ons nekhaar naar boven gaat staan.

Maar het maakt niet. Costa Del is dan misschien "your holiday in between holidays" maar we zijn ook op en top #TousEnsemble. Dus wij gaan fabulous hairflippen in de vele fandorpen die Antwerpen rijk is. We gaan de Belgische driekleur met trots op ons gezicht plamuren en we gaan roepen, tieren en gillen tot we hees zijn. Want wie word nu niet enthousiast van bezwete oermannen die achter een bal lopen? En onder het motto go big or go home hebben wij voor de keuze van ons favoriete fandorp ons laten leiden door de grootte van het scherm. Because size matters, always. En het grootste scherm van 't stad, 112 vierkante meter om precies te zijn, staat in het supportersdorp op de Zuiderdokken. Organisator Blue Key zat twee jaar geleden tijdens het WK in Brazilië nog aan de Waagnatie. Maar zijn dan nu verhuisd naar het hippe Zuid. Opgelet: van het EK worden enkel de matchen van de Rode Duivels op groot scherm getoond. (As it should be!)

Kan er dan nu iemand nen soy chai tea latté voor mij bestellen? Of drinken supporters dat ni?