Gladys Ferro

Haaroscoop : December 2016

Gladys Ferro
Haaroscoop : December 2016

"Haar toekomst stond in de sterren geschreven..." en haar haar kwam recht uit het Costa Del Kapsalon. Omdat het leven zelfs na een supermaan eigenlijk gewoon weer zijn gangetje gaat. (En een beetje extra raad nooit kwaad kan zo vlak voor de jaarwissel.) Hieronder onze maandelijkse haar-horoscoop. Enjoy!

 • Boogschutter (23/11 - 21/12) : December zal eindelijk wat meer rust en harmonie brengen voor onze Boogschutters. Denk zachte golven en nonchalante krullen. Je zal de tijd hebben om een tijdje te ontspannen, diep adem te halen en het afgelopen jaar is goed te overzien. Dus Boogschutter, beloon je vorderingen met een prachtige cut & style in de Costa Del. Die power-brushing heb je meer dan verdiend.
 • Steenbok (23/11 - 20/01) : De laatste maand van dit jaar - december - kunnen jullie volledig en zonder verder nadenken genieten. Er is ook tijd om terug te kijken naar eerdere gebeurtenissen en ze te beoordelen. Was die frou-frou echt wel zo'n goed idee? En gaan we hem de volgende keer niet meer zelf bijknippen? Zowel Stijn als de rest van uw omgeving zal u dankbaar zijn. Voor de rest : lekker bezig Steenbok en geniet van je feestdagen. (met rechte frou-frou liefst.)
 • Waterman (21/01 - 20/02) : Het einde van het jaar zal voor de Waterman een stabiele periode betekenen. Vooral als het om hun carrière gaat. Waterman-lokken gaan misschien wel wat wispelturiger doen. (We steken het nog steeds op die supermaan.) Maar op Kevin Murphy Smooth.Again kan elke waterman altijd rekenen. Frizz happens, maar niet tijdens de feesten.
 • Vissen (21/02 - 20/03) : De Vissen die hun wederhelft nog niet hebben ontmoet, kunnen in december genieten van veel casual fun en geflirt. Dus zorg dat je haar goed zit op elk verplicht kerst-feestje. Zonder het zelfs te weten zullen die prachtige lokken het andere geslacht aantrekken. (Of hetzelfde... si comme tu veux) Dus een voorbereid viske is er twee waard. Want volgens de horoscoop gaan onze viskes het meest van Kerstmis genieten in uw familiekring, en dan is een lief altijd welkom. Dus stopt al maar met single-shamen he mama.
 • Ram (21/03 - 20/04) : Tone it down, Rammen staan bekend om hun vastberadenheid maar less is more. Dus niet én een nieuwe kleur, én een nieuw lief, én een nieuwe job met extra veel stresskes. Neem de tijd om er echt achter te komen wat je juist wilt. En soigneer je stressed out lokken met een serum. Onze favoriet is de Black Seed Dry Oil van Kardashian Beauty.
 • Stier (21/04 - 20/05) : December is een erg stabiele maand. Nu is het de beste tijd voor lange termijn plannen, vooral wat betreft je haar. Hoe ziet de Stier zichzelf schitteren deze aankomende kerstperiode? Met een hip haar-accessoire, een fantastische blow-out of toch met een meer effortless look? Laat je inspireren door onze Pinterest en neem je favo beelden zeker mee naar de Costa Del.
 • Tweelingen (23/05 - 20/06) : In december moeten Tweelingen ervoor waken dat ze hun werk, inclusief andere dagdagelijkse verplichtingen, niet verwaarlozen. Het word een hectische periode dus investeer in een goede dry shampoo. Zodat die haren altijd en overal opgefrist en glanzend hun opwachting kunnen maken. Maar geen stress Tweelingen, eind 2016 zal een les zijn om uw vrije tijd beter te beheren en prioriteiten te stellen. Tweelingen zullen het eind van het jaar dan ook harmonieus kunnen doorbrengen.
 • Kreeft (21/06 - 22/07) : Ons favoriete schaaldier zal het jaar met een gerust hart kunnen afsluiten. Door terug te kijken op een jaar waar verschillende successen zijn geboekt kan je al aan het plannen slaan voor 2017. Maak deze plannen echter nog niet te snel bekend via sociale media. Op elke app zitten er natuurlijk enkele rotte appels die je je succes niet gunnen. "Stay away from they. They don't want you to succeed." #DJKhaledVoice En nooit vergeten om in slecht gezelschap die hair-flip in de strijd te gooien. Kwestie om mensen beleefd weer op hun plaats te zetten, ah ja.
 • Leeuw (23/07 - 22/08) : Aan motivatie geen gebrek in december. De sterren staan in een gunstige positie dus zal het geen moeilijke taak zijn voor Leeuwen om gefocust te blijven. Probeer om niet alleen uzelf te motiveren, maar ook de mensen om u heen. Wees een voorbeeld voor iedereen met een bad hair-day door je natuurlijke textuur te embracen. En vooral goed te verzorgen! Wij raden de KHS at home keratin treatments aan. Gewoon vrij verkrijgbaar in de Costa Del en ze zijn een life-saver voor dorstige leeuwenmanen.
 • Maagd (23/08 - 22/09) : Maagden kunnen genieten van een druk maar gezellig eindejaar. Volledig in teken van hun familie en naasten. Geniet van deze momenten en boek tijdig je afspraak in de Costa Del. Niets zo ontspannend om samen met je BFF je haren onder handen te laten nemen. Plus als die kleur-behandeling wat te lang duurt komen de schatjes van Kaffeenini heus wel ff die bagel brengen. Win-win.
 • Weegschaal (23/09 - 22/10) : November liep lekker en er is geen enkel sterretje dat je in de weg staat om december met dezelfde flow te overwinnen. Let wel nog steeds op je gezondheid hé Weegschaal. Dus niet teveel met nat haar buiten lopen, het is immers full-on snotvalling seizoen. En da's niet zo tof vlak voor de feesten. Mogen we een glansbehandeling en een power-brushing aanraden? Heb je ook wat als die chocomousse je dan toch wat tegensteekt op het familie-diner.
 • Schorpioen (23/10 - 22/11) : Schorpioentjes sluiten het jaar af met goede bedoelingen en een set gloednieuwe plannen voor 2017. En we kunnen dit alleen maar aanmoedigen. Van beroemde scorpio Leo DiCaprio die de wereld gaat redden tot iedere huis-tuin en keuken-schorpioen die zijn partner verwend met een heerlijke knipbeurt bij de Costa Del. Jullie zijn toppers en Team Costa Del loves you long time!