Gladys Ferro

Haaroscoop : November 2016

Gladys Ferro
Haaroscoop : November 2016

"Haar toekomst stond in de sterren geschreven..." en haar haar kwam recht uit het Costa Del Kapsalon. Omdat je nooit te groot kan dromen en iedereen in onze "Bleach Bar" een Beyoncé mag zijn. Hieronder onze eerste maandelijkse haar-horoscoop. Gebaseerd op onze liefde voor haar, onze liefde voor zijn haar en euhm... de liefde tous courts. Enjoy!

 • Schorpioen (23/10 - 22/11) : Het schorpioen-seizoen is alvast goed begonnen, met een extra dosis romantiek met creatief tintje deze maand. In de ruimte gaat de zon in jouw teken meer richting Neptunus en vrij vertaald naar de kappersstoel leid dit tot euhm... "meer'. Meer liefde, meer zelfexpressie en vooral meer haar. Kijk kritisch naar jezelf en je lokken en investeer in een goede volume mousse. "More is more", wij raden alvast de Volume Foam van Kardashian Beauty aan. En wie weet zorgt die laatste Instagram-selfie wel voor een upgrade van de DM naar RL. #CostaDelGram. 
 • Boogschutter (23/11 - 21/12) : Het rommelt een beetje daarboven aan de sterrenhemel waardoor de energie een beetje zoek kan zijn zo in het begin van deze maand. Maak gebruik van het lange weekend om bij te slapen, plan een yoga-sessie in, slaap met een maskertje voor je haren en verwijder die vervelende ex eindelijk van je Facebook. Of boek een ontspannende beauty-behandeling. Voor onze brunette boogschutters raden we dan ook zeker een Costa Del Glans-behandeling aan. Want het is niet omdat de maand iets trager op gang komt dat je ze niet stralend kan afsluiten. 
 • Steenbok (23/11 - 20/01) : Steenbok, deze maand laat je iets serieuzere aard achterwege en geniet je volop van je sociale leven. Good for you! Het is toch nog veel te vroeg om je winter-slaap te starten. Dus geniet van je sociale contacten, ga op date met je #MCM (of #WCW) en verwen je lokken met de Shimmer.Shine van Kevin Murphy. Geurt heerlijk en herstelt. Altijd handig op the-morning-after-Thursday.
 • Waterman (21/01 - 20/02) : Waterman... work-work-work-work. Op het werk zal je kunnen knallen de eerste helft van deze maand dus focus op wat echt belangrijk voor je is. Zit je al lang met een goed idee of een leuke kapsel-switch in je hoofd? Steek dan zeker de koppen bij elkaar met de juiste mensen. De zon werkt samen met Neptunus en dit leidt tot een extra dosis innovatie en inspiratie. Met je volgende Big Idea gaan we je misschien niet kunnen helpen, maar wel met de bijpassende look. Kijk dus zeker ook op onze Costa Del Pinterest. En ga net als onze favo Waterman voor iets nieuws. (Hey Josje Hey!)
 • Vissen (21/02 - 20/03) : November brengt een nieuwe energie voor je Vissen, als er dingen je deze maand dwars zitten is het tijd om er wat van te zeggen. Maar denk na Vissen, vaak is het niet wat je zegt, maar hoe je het zegt. Costa Del gelooft misschien niet in fluwelen handschoenen en verdoezelen om te verdoezelen, maar we zijn eerlijk. Eerlijk met liefde. En als iets je echt niet zou staan zeggen we dat gewoon, uit liefde voor ons vak en uit liefde voor jouw haar. En als er nog een tikkeltje geel in dat blond zit, trekken we ten strijde. Want elke haarkleur is prachtig, vooral als ze perfect is.
 • Ram (21/03 - 20/04) : Het koppigste teken uit de dierenriem heeft deze maand misschien net iets teveel naar Drake geluisterd. Koppig zijn is goed, maar op je gevoelens blijven zitten tot je koppijn hebt is misschien ook niet het beste idee. Plan een goed gesprek in en wat je ook doet, wees geen Britney die impulsief beslist voor een korte coupe. (Of erger... een zelf-geknipte frou-frou) Halloween is voorbij en dus ook de kapsel-horrors. Niet alles opkroppen dus en gewoon praten. Zowel met je medemens als met je kapper. We gaan misschien niet blij zijn met je post Britney look maar we gaan er wel voor zorgen dat je weer de deur uitgaat met prachtig haar. Want met de Gritty.Business van Kevin Murphy krijg je zelfs het koppigste haar weer onder controle
 • Stier (21/04 - 20/05) : Een down to earth Stier heeft niet veel nodig om gelukkig te zijn. Typerend is dat Stieren de focus leggen op hun huis, tuin en directe omgeving en daardoor soms zichzelf een beetje durven weg te cijferen. Dit is nergens voor nodig Stier. Zowel jij als de rest van de squad kunnen November doorkomen met prachtig haar. Boek zeker tijdig je afspraak, zowel voor jou als de squad. Win-win. Stieren die zich steeds willen verstoppen achter hun bles moeten niks maar kunnen misschien toch een middenscheiding overwegen
 • Tweelingen (23/05 - 20/06) : Het is druk in je huis van gezondheid deze maand Tweelingen. Alle reden om voorzichtig te zijn en geen risico’s te nemen. Let dus goed op je gezondheid en onderneem actie als dat nodig is. Investeer dus zeker in een goed masker met bijpassend serum (De Biosilk Silk Therapy is een classic, maar vooral een lifesaver) om je lokken die extra boost te geven. De feestdagen komen eraan hé schatjes.
 • Kreeft (21/06 - 22/07) : Ons allerliefste schaaldier heeft er niet de allergemakkelijkste maanden opzitten met vooral veel work en weinig play. Waardoor ze geneigd zijn zich eerder terug te trekken dan de deur uit te gaan voor hun ontspanning. Doe dit toch Kreeft. Plan dat uitgestelde kappers-bezoek en gun jezelf meer aandacht. Geniet van je killer-brushing en ga wat hairflippen in de buitenlucht. Is goed voor je. Nee serieus... komt is buiten.
 • Leeuw (23/07 - 22/08) : Het is een hectische (na)-zomer geweest Leeuw, met vele opdrachten en veel stress. Zorg voor jezelf en die leeuwen-manen. Costa Del raad de Kardashian Beauty Leave-In Conditioner Mist aan. Het is een mond vol maar dan heb je ook wat. Minder frizz en meer bounce, voor elke Lion Babe. Of zoals één van onze klanten ons ooit vertelde : "I don't do stress baby, just strass." En zo vlak voor de feesten... we couldn't agree more.
 • Maagd (23/08 - 22/09) : Het is een goede maand voor je gezondheid Maagd, en deze Good Vibes geven je extra energie. November begint dan ook zonder al te veel zorgen maar vanaf de tweede helft van de maand kan er hier en daar wel een stresske de kop opsteken. Zorg ervoor dat deze stresskes niet in de weg komen te staan van je prachtig haar. Dus kijk kritisch naar je beauty-kast en kies producten die voor je werken in plaats van tegen. Zoals de Kardashian Beauty Dry Conditioner, deze zorgt voor extra glans en finish on te go. Altijd goed.
 • Weegschaal (23/09 - 22/10) : Tijdens november zijn Weegschalen over het algemeen gewoon lekker bezig met hun eigen dingHun overthinking nature laten ze deze maand wat achter zich wat kan leiden tot kleine kwaaltjes of klachten. Niks te impulsief doen hé Weegschaal, die box dye kan er echt langer dan 24 wasbeurten inzitten. Misschien toch maar even een semi-permantente kleuring in het Costa Del Kapsalon booken. .Just saying.